fbpx

Om Hugodesign

Det är jag, Stefan Bexell, som äger och driver Hugodesign sedan starten 2017. Min strävan är att formge tilltalande produkter och låta tillverka dem i Småland. Jag vill göra det på ett sätt som speglar mig som person och det jag står för.

Med rötterna i Västernorrlands glesbygd har jag ända sedan barnsben skapat i trä. Jag lärde mig tidigt praktiskt hantverk och utvecklade min kreativitet tillsammans med min far, som var verksam inom möbelindustrin.

Som vuxen utbildade jag mig till både kock och snickare – två yrken med kreativitet och noggrannhet som gemensamma nämnare. Sedan ett tiotal år bor jag nu i småländska Jönköping med mina två söner.

En investering för flera generationer

Långsiktighet och hållbarhet ska prägla både mina produkter och mitt företagande. Det kräver noggrannhet och hög kvalitet i alla delar.

Hugodesign brinner för naturen, dess färger och material. I naturen finner jag själv återhämtning, energi och inspiration som skapar hållbarhet. Genom att använda naturmaterial till möbler och inredningsprodukter vill jag förmedla hög kvalitet, men också ett rogivande intryck och en känsla av välbehag.

Jag satsar på långsiktiga samarbeten med tillverkare i mitt närområde. Det är självklart för mig att på detta sätt minska miljöpåverkan. Med min egen uppväxt i glesbygd är det också ett medvetet val för att måna om landsbygdens företagare och ta tillvara deras djupa kunskap.