fbpx

Om Hugo Design

Det är jag, Stefan , som äger och driver Hugodesign sedan starten 2017. Min strävan är att formge tilltalande produkter och låta tillverka dem i Småland. Jag vill göra det på ett sätt som speglar mig som person och det jag står för.

Med rötterna i Västernorrlands glesbygd har jag ända sedan barnsben skapat i trä. Jag lärde mig praktiskt hantverk tidigt och utvecklade min kreativitet tillsammans med min far, som var verksam inom möbelindustrin.

Som vuxen utbildade jag mig till både kock och snickare – två yrken med kreativitet och noggrannhet som gemensamma nämnare. Sedan ett tiotal år bor jag nu i småländska Jönköping med mina tre söner.

En investering för flera generationer

Långsiktighet och hållbarhet ska prägla både mina produkter och mitt företagande. Det kräver noggrannhet och hög kvalitet i alla delar.

Hugo Design brinner för naturen, dess färger och material. I naturen finner jag själv återhämtning, energi och inspiration som skapar hållbarhet. Genom att använda naturmaterial till möbler och inredningsprodukter vill jag förmedla hög kvalitet, men också ett rogivande intryck och en känsla av välbehag.

Jag satsar på långsiktiga samarbeten med tillverkare i mitt närområde. Det är självklart för mig att på detta sätt minska miljöpåverkan. Med min egen uppväxt i glesbygd är det också ett medvetet val för att måna om landsbygdens företagare och ta tillvara deras djupa kunskap.

Press

Bilder och text från vår sida får gärna användas på blogg eller i tryck. Vi vill då att hänvisning till Hugodesign.nu finns med.

Maila oss gärna om Ni behöver snabb hjälp med pressbilder eller högupplösta bilder till stefan@hugodesign.nu

För bloggsamarbeten kontakta blogg@hugodesign.nu

 

 

Jag samarbetar gärna med bloggare & skribenter

Har du en blogg eller egen hemsida? Jag tycker det är jätteroligt när bloggare skriver om mina produkter. Jag är alltid öppna för samarbeten! Maila blogg@hugodesign.nu
Beskriv gärna dig och sin sida eller blogg när du mailar.

Använd gärna bilder från vår hemsida, men skriv att den kommer från oss och länka till våran site.

 

Anordna tävling

Många bloggare gillar att anordna tävlingar och lotta ut produkter, något som är väldigt populärt bland läsare. Jag vill gärna vara en del av detta.

 

Medlemskap

csrsmaland.se/om-csr-smaland/

 

 

 

sv_SESwedish